Boldesti-Scaeni, se poate! Ne dorim mai bine, meritam mai mult!

In umbra unui inceput dificil, marcat de disparitia mult prea devreme din aceasta lume a parintilor mei, am gasit intelepciune  dar si speranta in dragostea oferita de bunicii materni, care m-au crescut cu grija si devotament. Ei au reprezentat raza de lumina in intunericul pierderii timpurii a celor care mi-au dat viata.

Fiecare etapa a vietii mele a fost presarata cu provocari, dar am ales sa le primesc cu bratele deschise, sa le consider lectii de viata si sa le abordez cu hotarare si munca asidua. Aceste provocari m-au transformat intr-o persoana pe care unii oameni o percep ca fiind dura, insa duritatea pe care o observa ceilalti este doar un invelis al unei inimi pline de empatie.
De asemenea, dragostea mea pentru animale depaseste granitele cuvintelor, pentru multi fiind de neinteles, insa eu am gasit in ajutorarea lor un refugiu pentru sufletul meu. Aceasta conexiune profunda nu doar imi umple un gol in suflet, ci imi ofera si o sensibilitate crescuta fata de suferinta umana.

Incepand din primii ani de scoala, am fost sculptorul propriei mele excelente, iar cu multa munca si determinare am devenit sef de promotie si olimpic national. Aceste succese au radacini adanci in convingerea ca educatia, munca, dar si efortul personal reprezinta fundatia unei vieti implinite.

Experienta mea in sfera politica nu a fost doar un exercitiu al puterii, ci si un prilej de a aduce schimbari pozitive in comunitatea mea, marturie stand activitatea din Consiliul Local al Orasului Boldesti Scaeni dar si din Parlamentul Romaniei, prin initiativele legislative, prin declaratiile politice dar si prin intrebarile si interpelarile depuse.

Asa cum probabil v-ati dat seama, si cum cei apropiati stiu, nu sunt doar o simpla biografie, ci viata mea este o poveste complexa, ale carei capitole au fost scrise din suflet, cu multa determinare pentru a reusi sa imi construiesc un viitor stabil si autentic.

In evolutia mea am adoptat un principiu fundamental: sa nu promit mai mult decat pot face, insa nu pot sa nu va marturisesc, ca visul meu, ca al oricarui cetatean din Orasul Boldesti-Scaeni, este sa contribui la modelarea unui oras de care sa fim mandrii si sa transformam pozitia geografica privilegiata intr-un avantaj strategic pentru comunitate, construind un oras prosper si UN LOC PE CARE TOTI SA IL PUTEM NUMI, CU INIMA DESCHISA, ACASA!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Ne dorim mai bine

Implica-te si tu alaturi de mine