Intr-o lume in care, pentru mine, munca asidua si absenta parintilor au reprezentat inca de la inceputul vietii o relitate dificila, iubirea pentru animale mi-a oferit alinare sincera, aducandu-mi echilibru atunci cand unii oameni m-au dezamagit. Fiecare zi imi ofera sansa de a demonstra ca puterea inimii si dedicarea pot transforma greutățile vieții in reusite impresionante.

În călătoria mea, am întins o mână de ajutor către suflete nevinovate, aducând alinare și speranță în viețile lor. Cu dedicare și pasiune, am reușit să întrezăresc miracole în cazurile care păreau fără speranță. Fiecare gest de compasiune devine o notă de lumină în partitura vieții, iar fiecare miracol este o promisiune a puterii pe care o poate aduce iubirea necondiționată.

Pentru ca ajutorul Divin m-a însoțit de cand când am pornit la drum susținut doar de înțelepciunea și dragostea bunicilor mei, am simtit chemarea ca din propria munca sa fac ceva semnificativ pentru concetățenii mei. Am vazut si vad asta ca pe o modalitate de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru ca Veghează neîncetat asupra mea, iar prin harul divin m-a ajutat sa trec cu bine peste greutățile întâmpinate !

În periplul vietii mele, am interacționat cu diversi oameni politici carora le-am cunoscut laturile pozitive, iar unora dintre ei si aspectele mai putin favorabile. Cu toate că politicienii poartă adesea povara responsabilității pentru relele din țara noastră, trebuie să recunoaștem că fără politică nu se poate. În întâlnirile cu președinții țării noastre , am ales să extrag doar părțile lor pozitive, am învățat să apreciez virtuțile fiecărui lider și să discern unde pot contribui pentru a îmbunătăți binele comun. Chiar dacă politica aduce adesea critici și dezamăgiri, continui să cred că înțelegerea și colaborarea sunt cheile unei vieți mai bune.